LUNCH

U kan in ons restaurant op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht voor een verzorgde lunch. Wij respecteren daarbij uw tijdskader.
De lunch bestaat uit drie gangen aan €88. Deze kan u steeds uitbreiden met een signatuurgerecht van onze chef aan €35.

MENU

“ESSENTIE VAN SMAAK”

ZEEUWSE MOSSEL • Moules-frites
KATAIFI • Chicon gratin
TOMAAT-GARNAAL • 2024
WILDE GEROOKTE PALING • Dashi

KALF UIT SCHORE “HANDGESNEDEN”
Balfego tonijn • Gerookte amandel

LANGOUSTINE GUILVINEC “GELAKT”
Verse pasta • Chermoula

 SINT-JAKOBSVRUCHT “HANDGEDOKEN”
Eekhoorntjesbrood • Verjus

HAZENRUG “HARLEKIJN”
Veenbes • Knolselder

VIJG “FICOTTO BALSAMICO”
Griekse yoghurt • Vanille Sao Tomé
(Kaas chariot ipv het nagerecht €16, voor het nagerecht €21)

MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” €150
Wijnselectie menu €78 / Alcoholvrije sappen €50

U KAN HET MENU UITBREIDEN MET HET SIGNATUURGERECHT VAN DE CHEF €35
Wijnselectie menu met signatuurgerecht €85 / Alcoholvrije sappen €55

ALGEMENE INFO:
– Op VRIJDAG- & ZATERDAGAVOND serveren wij ons volledig menu “Essentie van Smaak” met het signatuurgerecht
– Op ZATERDAGAVOND is er geen à la carte mogelijk
– Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk
– Vanaf 7 personen serveren wij ons menu “essentie van smaak”

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €65

Prei • Flandrien Grand Cru

BRETOENSE LANGOUSTINE “3 TEXTUREN” €70

Tomasu soja • Citrus

 BRETOENSE LANGOUSTINE “GELAKT” €70

Verse pasta • Chermoula

 KALF UIT SCHORE “HANDGESNEDEN” €55

Balfego tonijn • Gerookte amandel

 SINT-JAKOBSVRUCHT “HANDGEDOKEN” €65

Eekhoorntjesbrood • Verjus

(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR PLATINUM (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €95

Handgepelde grijze garnalen • Pajotse verjus

(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar Platinum (€55)

HOOFDGERECHTEN

WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €145 (2cts.)

Sauce vierge • Oosterse bouillon

TARBOT “OP DE GRAAT” €88

Noordzeekrab • Citroentijm

SELECTIE RUND “BERUGI” €75

Kropsla • Béarnaise

TARBOT “HOEVEBOTER” €125

Royal Belgian Caviar Platinum • Irish Mór Oester

KWARTEL UIT DOMBES “BALLOTINE” €75

Kalfszwezerik • Vin jaune

HAZENRUG “HARLEKIJN” €85

Veenbes • Knolselder

FAZANT “DRUIVENBLAD” €75

Klassieke garnituren • Fine Champagne


NAGERECHTEN

DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €20

Chocolade “Van Dender” • Opgeklopte room

FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €21

Praliné • Vanille

APPEL BIOSCHUURKE “TARTE TATIN” €21

Agrodolce • Zéphyr

SOUFFLÉ “SUZETTE” €21

Sinaasappel • Vermouth

KAAS CHARIOT “VAN TRICHT” €29

Chutney selectie • Brioche

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.

ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN

Krekelhof
Wijndomein Woestijn
Ferment

OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES