MENU
“ESSENTIE VAN SMAAK”
ZEEUWSE MOSSEL • Moules-frites
KATAIFI • Chicon gratin
TOMAAT-GARNAAL • 2024
WILDE GEROOKTE PALING • Dashi
KALF UIT SCHORE “HANDGESNEDEN”
Balfego tonijn • Gerookte amandel
LANGOUSTINE GUILVINEC “GELAKT”
Verse pasta • Chermoula
SINT-JAKOBSVRUCHT “HANDGEDOKEN”
Eekhoorntjesbrood • Verjus
HAZENRUG “HARLEKIJN”
Veenbes • Knolselder
VIJG “FICOTTO BALSAMICO”
Griekse yoghurt • Vanille Sao Tomé
(Kaas chariot ipv het nagerecht €16, voor het nagerecht €21)
MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” €150
Wijnselectie menu €78 / Alcoholvrije sappen €50
U KAN HET MENU UITBREIDEN MET HET SIGNATUURGERECHT VAN DE CHEF €35
Wijnselectie menu met signatuurgerecht €85 / Alcoholvrije sappen €55
ALGEMENE INFO:
– Op VRIJDAG- & ZATERDAGAVOND serveren wij ons volledig menu “Essentie van Smaak” met het signatuurgerecht
– Op ZATERDAGAVOND is er geen à la carte mogelijk
– Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk
– Vanaf 7 personen serveren wij ons menu “essentie van smaak”
À LA CARTE
VOORGERECHTEN
EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €65
Prei • Flandrien Grand Cru
BRETOENSE LANGOUSTINE “3 TEXTUREN” €70
Tomasu soja • Citrus
BRETOENSE LANGOUSTINE “GELAKT” €70
Verse pasta • Chermoula
KALF UIT SCHORE “HANDGESNEDEN” €55
Balfego tonijn • Gerookte amandel
SINT-JAKOBSVRUCHT “HANDGEDOKEN” €65
Eekhoorntjesbrood • Verjus
(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR PLATINUM (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €95
Handgepelde grijze garnalen • Pajotse verjus
(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar Platinum (€55)
HOOFDGERECHTEN
WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €145 (2cts.)
Sauce vierge • Oosterse bouillon
TARBOT “OP DE GRAAT” €88
Noordzeekrab • Citroentijm
SELECTIE RUND “BERUGI” €75
Kropsla • Béarnaise
TARBOT “HOEVEBOTER” €125
Royal Belgian Caviar Platinum • Irish Mór Oester
KWARTEL UIT DOMBES “BALLOTINE” €75
Kalfszwezerik • Vin jaune
HAZENRUG “HARLEKIJN” €85
Veenbes • Knolselder
FAZANT “DRUIVENBLAD” €75
Klassieke garnituren • Fine Champagne
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €20
Chocolade “Van Dender” • Opgeklopte room
FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €21
Praliné • Vanille
APPEL BIOSCHUURKE “TARTE TATIN” €21
Agrodolce • Zéphyr
SOUFFLÉ “SUZETTE” €21
Sinaasappel • Vermouth
KAAS CHARIOT “VAN TRICHT” €29
Chutney selectie • Brioche
Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.
ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN
OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES