LUNCH

U kan in ons restaurant op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht voor een verzorgde lunch. Wij respecteren daarbij uw tijdskader.
De lunch bestaat uit drie gangen aan €88. Deze kan u steeds uitbreiden met een signatuurgerecht van onze chef aan €35.

MENU

“ESSENTIE VAN SMAAK”

ZEEUWSE MOSSEL • Moules-frites
BAO BUN • Dutch Yellowtail
DASHI CUSTARD • Foreleitjes
GEBAKKEN OESTER • Groene curry

TONIJN “BALFEGÓ BLUEFIN”
Ponzu • Kaffir limoen

 SINT-JAKOBSVRUCHT “DIEPPE”
Morilles • Aardpeer

HOPSCHEUTEN “BUGGENHOUT”
Kreeft • Karnemelk

LAM “LOU PAILLOL”
Groene asperge • Pommes Anna

APPEL “AGRO DULCE”
Brioche • Butterscotch
(Kaas chariot ipv het nagerecht €16, voor het nagerecht €21)

MENU “ESSENTIE VAN SMAAK” €155
Wijnselectie menu €80 / Alcoholvrije sappen €55

U KAN HET MENU UITBREIDEN MET HET SIGNATUURGERECHT VAN DE CHEF €35
Wijnselectie menu met signatuurgerecht €88 / Alcoholvrije sappen €60

ALGEMENE INFO:
– Op VRIJDAG- & ZATERDAGAVOND serveren wij ons volledig menu “Essentie van Smaak” met het signatuurgerecht
– Op ZATERDAGAVOND is er geen à la carte mogelijk
– Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk
– Vanaf 7 personen serveren wij ons menu “essentie van smaak”

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

EUROPESE KREEFT “ONTMANTELD” €70

Prei • Flandrien Grand Cru

NOORSE LANGOUSTINE “4 TEXTUREN” €75

Tomasu soja • Citrus

 NOORSE LANGOUSTINE “GELAKT” €75

Varkensnek • Schorseneer

 SINT-JAKOBSVRUCHT “DIEPPE” €65

Morilles • Aardpeer

(*) ROYAL BELGIAN CAVIAR PLATINUM (30gr.) “SMEUS MEETS MOSCOVITE” €95

Handgepelde grijze garnalen • Pajotse verjus

(*) Dit gerecht is eveneens mogelijk als tussengerecht
met 15gr. Royal Belgian Caviar Platinum (€55)

HOOFDGERECHTEN

WILDE ZEEBAARS “ZOUTKORST” €155 (2cts.)

Sauce vierge • Oosterse bouillon

TARBOT “OP DE GRAAT” €95

Noordzeekrab • Citroentijm

SELECTIE RUND “BERUGI” €80

Kropsla • Béarnaise

TARBOT “HOEVEBOTER” €125

Royal Belgian Caviar Platinum • Irish Mór Oester

KWARTEL UIT DOMBES “BALLOTINE” €85

Zwarte truffel • Kalfszwezerik

LAM “LOU PAILLOL” €90

Groene asperge • Pommes Anna

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE “À LA MINUTE” €24

Chocolade “Van Dender” • Vanilleroom

FLAN KARAMEL “FLEUR DE SEL” €24

Praliné • Vanille Sao Tomé

APPEL “AGRO DULCE” €24

Brioche • Butterscotch

SOUFFLÉ “CHOCOLADE BRASIL 74%” €26

Passievrucht • Basilicum

KAAS CHARIOT “VAN TRICHT” €35

Chutney • Brioche

Een combinatie van menu en à la carte per tafel is niet mogelijk.
Vanaf 7 personen vragen wij u vriendelijk te kiezen voor het menu, dit serveren wij voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.

ONTDEK ONZE ANDERE ZAKEN

Krekelhof
Bruut Winery • Passie & Pajotse Terroir
Ferment

OUR FRONT OF THE HOUSE LADIES ARE FASHIONABLY DRESSED BY MEERT & LODGE X XANDRES